Başkan Yüksel Yıldırım'dan yeni söz: Atatürklü arma Avrupa'da olacak

TAKİP ET

Başkan Yüksel Yıldırım, 'Samsunspor'u Süper Lig'e çıkaracağım diye söz verdim ve sözümü yerine getirdim. Bu taraftar, bu şehir her şeyin en güzeline layık. Şimdi de Atatürklü armayı Avrupa'ya taşıyacağımın sözünü veriyorum' dedi.

KURTULUŞ SEZONUNU YAŞADIK

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, mutluluğunu kelimelerle ifade edemeyeceğini söyledi. Çok farklı duygular içeriksinde olduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, “Söyleyecek fazla söz bulamıyorum. Sezon başında benim bu şehre bir sözüm vardı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyonluk en çok Samsunspor'a yakışır demiştim. O nedenle bu sezonu kurtuluş sezonu ilan etmiştik ve kurtulduk. Hedefimiz Süper Lig'di. Asıl işimiz bundan sonra başlayacak. Yapmak istediğimiz şey adım adım Samsunspor'un geleceğini inşa etmekti” dedi

İKİ SENE GERİDE KALDIK

Sağlık sebepleri ve pandemi nedeniyle 2 sene gerilediklerini ifade eden Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, şöyle konuştu: “Ama bu iki sene içinde çok şey öğrendik.  Çıraklık, kalfalık dönemimiz bitti ustalık dönemimiz başladı. Bütün Türkiye Samsunspor ve Yüksel Yıldırım'ı tanır oldu. Bugün Samsun tarihinde olmamış bir şey yapacağız, kutlama için inanılmaz bir hazırlık yaptık. Bu taraftar bu şehir her şeyin en güzeline layık. Ben bu takımı Atatürklü armayla Avrupa’ya göndereceğim.”

Davut AKTAŞ