Basketbolda Turnuva Heyecanı Sona Erdi

TAKİP ET

Türkiye Basketbol Federasyonu altyapı faaliyetleri arasında yer alan kızlar ve erkekler U10, U11 ve U12 Basketbol turnuvası sona erdi. İki ay süren ve şenlik havasında geçen turnuvada ödüller sahiplerini buldu. 

TBF altyapı faaliyet olan ve Samsun basketbol il temsilciliği tarafından organize edilen kızlar ve erkekler U10, U11 ve U12 Basketbol turnuvası heyecanı sone erdi. Turnuvadan çok şenlik havasında düzenlenen organizasyon Samsunda ilk kez yüksek bir katılımla tamamlandı. 225 sporcu iki ay boyunca hem yarışma heyecanı yaşarken, aynı zamanda kendilerini geliştirme fırsatını yakaladı. 

KIYASIYA MÜCADELE

Müsabakalar sonrasında U10 Ligi kızlarda Şehit Uğur birinci GSK 1., Çarşamba GSK 2., Canik Belediyespor 3. Olurken erkeklerde Çarşamba GSK 1., 1919 Basketbol 2., Piri Reis 3.’lüğü elde etti. U11 Ligi erkeklerde Piri Reis 1., Bahçeşehir Koleji 2., 1919 Basketbol 3.’lüğü elde etti. U12 Ligi kızlarda Uğur Birinci Spor Kulübü 1., Atılım Gençlik ve Spor Kulübü 2., Çarşamba Belediye Spor Kulübü turnuvayı 3. tamamladı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Canik Gençlik Spor İlçe     Müdürü Osman Abanoz, Spor Şube Müdürü Olgay İnci ve Basketbol il temsilcisi Bülent Gündağ Mert takdim etti. İl Müdürü Kasapoğlu, şölen havasında bir şenliği geride bıraktıklarını ifade ederek tüm sporcuları kutladı. Zekai Anıl