Batu Kaplan: 'İyi Ki Atatürk'lü Armanın Parçasıyım'

TAKİP ET

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Mustafa Kemal'i armasında taşıyan bir kulübün parçası olmak çok gurur verici bir şey" dedi.

2 YABANCI ALACAĞIZ
Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, Kayseri kampını değerlendirdi. Kaplan, "Kamp ortamımız aile ortamı gibi. Her şey yolunda. Oyuncularımız büyük bir özgüven ve özveri ile çalışıyorlar. Şuana kadar oyunculardan bir sorun yaşamadık" dedi. Transferler hakkında bilgi veren Batu Kaplan, "Transferi kapatmadık. Santrafor, 10 numara ve sağ bek mevkilerine çalışmalarımız sürüyor. 2 yabancı oyuncu daha alacağız" diye konuştu.

GURUR DUYUYORUM
Samsunspor'un 57'nci yaşını kutlayan Futbol Gelişim Direktörü Kaplan, şöyle konuştu; "Nice başarılı seneler olsun inşallah. Armasında Mustafa Kemal Atatürk olduğu için ayrı bir sorumluluğu ve insanlar tarafından sempatisi var. Tişört veya Samsunspor polosuyla otururken aynada baktığım zaman armayı göğsümüzde gördüğümde iyi ki de bu camiaya gelmişim diyorum. Çünkü Mustafa Kemal’i armasında taşıyan bir kulübün parçası olmak çok gurur verici bir şey."