Baubossİle Farklı Modellerde Banyo Tutamağı

TAKİP ET

Banyo tutamağı her banyoda ihtiyaç duyulan, çocukların ve yaşlıların yaşadığı yerde kullanılması gereken üründür. Bedensel olarak hareket yeteneği sınırlı olan kişiler banyo yaparken ya da kişisel bakım zamanında bir yere dayanma ihtiyacı hissedebilir. Banyo gibi kaygan ve ıslak zeminlerde olası kazaların önüne geçmek için işlevseldirler. Köpüklü ya da ıslak bir zeminde kaymak ufak gibi görünse de büyük yaralanmalara sebep olabilir. Duş kabini ya da banyo içine sabitlenip monte edilecek banyo tutamağı ile güvenli bir şekilde kişisel ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Bauboss markası insanların yaşam alanlarını kolaylaştıran ev ve yaşam ürünlerinin üretimini yapmaktadır. Uzun yıllardır banyo aksesuarları, toplu alan ürünleri gibi insana hizmet eden çeşitli ürünler tasarlayıp üretmektedir. İnsanların hayatını kolaylaştırmak için tasarlanan bu ürünler farklı müşteri çevreleri tarafından ilgi görmektedir. Alanında uzman tasarımcıları ve personel kadrosu ile 25 yılı aşkın süredir banyo aksesuarları ve ürünleri sektöründe üretim yapıyorlar. Bauboss firması her kesimden ve tarzdan kişiye ulaşmak için üretim zincirini de genişletmiş durumdadır. Bu işe yeni başladıkları zamandan bu yana toplumun isteklerine cevap veren ürünler tasarlayıp üretiyor. Bu ürünler içinde en çok rağbet gören ve ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de banyo tutamağı ve tutunma barıdır. Bauboss banyo tutamağı modellerini üretirken birçok durumu da göz önünde bulunduruyor. Müşterilerin banyoda kişisel bakımını yaparken rahat ve konforlu olmaları için banyo tutamağına süngerlik ya da farklı özellikler ekliyor. Duvara monte edilebilen ya da yer ve duvara ayrı monte edilebilen banyo tutamağı seçenekleri ile banyonuzda konforu artırmayı da amaçlıyor.

Şirketin ilk kurulduğu günden bugüne kadar müşterilerin konforu konusunda gösterdiği hassasiyet şirketin marka değerini daha da artırıyor. Her geçen gün genişleyen yeni müşteri çevresi sayesinde imkan buldukları zaman yurt dışına kendi ürettikleri ürünleri de ihraç etmeye başlayacaklar. Zaman içerisinde büyüme hızı hangi yöne evrilirse o alanda yatırım yapmak için heyecanlılar. Engelli medikal ürünleri ve banyo ürünleri ile girdikleri piyasada kaliteli ürünleri sayesinde çok fazla tutuluyorlar.

Bauboss markası olarak ürettikleri çeşitli banyo tutamağı modelleri bulunuyor. Baubosstablalı hareketli tutunma barı modeli 304 kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş. Duvara monte edilebilen bu ürün sayesinde banyo yaparken tutunma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ürünün paslanmaz çelik özelliği sayesinde herhangi bir oksitlenme durumu ile karşı karşıya kalmazsınız. Bauboss 30 cm pirinç küvet duş tutamağı pirinç üzerine krom kaplama olarak üretilmiş. Banyolarınızın güvenliğini sağlayacak bu ürün 30 cm uzunluğundadır. Banyolarda şıklık ve pratikliği bir arada sağlayan bu tutamak sayesinde sevdiklerinizin güven içinde kişisel bakımını yapabilirsiniz. Bauboss 30 cm tutunma barı 304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiş olup mat krom rengindedir. Duvara monte edilebilen bu ürün 345 mm enindedir. Bauboss 60 cm tutunma barı kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiştir. 635 mm uzunluğunda olup mat krom renginde imal edilmiştir. Bauboss 90 derece köşe tutunma barı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Duş kabini ya da banyo içerisinde bir yerden diğer yere tutunarak gidebilmeniz için uygundur. Paslanmaz çelikten üretildiği için zaman içinde su ve neme bağlı kararma ve lekelenmelere sebep olmaz. Özel olarak tasarlandığı için hareket kabiliyeti sınırlanmış kişilerin kullanımı için de kolaylık sağlayacaktır. Bauboss küvet ve duş tutamağı pirinç üzeri krom kaplama dayanıklılığı sevenler tarafından tercih edilebilir. Parlak krom renginde olduğu için banyonuza şıklık ve farklı bir hava katacaktır. Kişisel bakımınızı güven içinde yapmanızı destekleyen bu ürün sayesinde banyonuza konforu getirebilirsiniz. Baubosssüngerlikli küvet ve duş tutamağı banyonuzda konforu üst seviyelere çıkarır. Tutamağın iç kısmında bulunan süngerlik kısmına banyo sabunu, şampuan ve lif gibi ürünlerinizi koyabilirsiniz. Bu sayede duş alırken bu ürünlere uzanmak zorunda kalmazsınız. Sağ ve sol yönlü olarak da kullanılabilir. Bauboss duvara monte edilen banyo tutamağı modelleri dışında yerden duvara banyo tutamağı ürünleri de vardır. Yerden duvara destek ayaklı tutunma barı sağlamlık için paslanmaz çelikten üretilmiştir. Yere ve duvara monte edilebilir. Yerden duvara tutunma barı gibi ürünlerle banyolarda konforu ayağınıza getirir. www.bauboss.com sitesinden ayrıntılı ürün açıklamalarına ulaşabilirsiniz.