BBP Ayvacık'ta İlçe Başkanlığına Hamdi Töre Seçildi

TAKİP ET

BBP Ayvacık'ta tek liste halinde yapılan seçimlerde Ayvacık Belediyesi Meclis Üyesi Hamdi Töre, delegenin tamamının oyunu alarak 'İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ayvacık 1. Olağan Kongresi, BBP YİK Üyesi Mehmet Karabacak'ın divan başkanlığını yaptığı coşkulu bir katılım ile gerçekleştirildi. Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda ilçe başkanlığına Ayvacık Belediyesi BBP Belediye Meclis Üyesi Hamdi Töre ve yönetimi seçildi.

BİRLİKTELİK MESAJI
BBP Ayvacık İlçe Başkanı Hamdi Töre, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasına Genel Başkanımız Mustafa Destici beyefendi ile birlikte hizmet etmekten şeref duyduğunu söyleyerek, katılımcılara teşekkür etti. Hamdi Töre, Cumhur İttifakı'nın üç liderini yukarıdaki birlikteliğini ivedilikle il ve ilçelerde de daha fazla hissedilir olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda ilçe başkanlığına Ayvacık Belediyesi BBP Belediye Meclis Üyesi Hamdi Töre ve yönetimi seçildi.

Kongreye Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammet Furkan Taş, BBP Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, Salıpazarı İlçe Başkanı Mehmet Candan, Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, MHP Ayvacık İlçe Başkanı Ali Duman, BBP MKYK Üyesi Erdal Avcı, Yeniden Refah Partisi Ayvacık İlçe Başkanı İrfan Yıldızbaş, Büyük Türkiye İlçe Başkanı Hasan Balcı, Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı Refaattin Şencan ve muhtarlar katıldı.

İsmail AKDUMAN