Bektaş'ın Tek Korkusu Sakatlık

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu Bayram Bektaş 'Çalışmalarımız yüksek tempoda olacağı için tek dileğim, sakatlıksız ve tam anlamıyla iyi bir kamp yapmak' dedi

KUVVET VE DAYANIKLIIK ÇALIŞIYORLAR

Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Bayram Bektaş yönetiminde Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yaptığı çalışmalar ile sürdürüyor. Kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapan Kırmızı-Beyazlılarda temponun yüksek olduğu gözlendi.

ÇİFT İDMAN YAPIYORLAR

Kampta değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Bayram Bektaş, “Keyifli bir yolculuktan sonra Erciyes’teki kamp merkezimize ulaştık. Kampımıza çift antrenmanla başladık. Güzel bir hava var. Sabah kuvvet antrenmanı, öğleden sonra da sistem, taktik antrenmanlarıyla devam edeceğiz” dedi.

İYİ BİR KAMP OLSUN

Bu kamptan en iyi verimi alarak verim önce Bolu kampına, oradan da Samsun’a dönmek istediklerini belirten Bektaş, “Biran önce kadroyu şekillendirmek istiyoruz. Çalışmalarımız yüksek tempoda olacağı için tek dileğim, sakatlıksız ve tam anlamıyla iyi bir kamp yapmak” diye konuştu.  

KADROYU BİR AN ÖNCE ŞEKİLLENDİRMELİYİZ

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette oyuncu gidecek ve oyuncu gelecek ama bizim, başkanımızın, yöneticilerimizin tek amacı sezona hangi kadro ile başlayacaksak onu biran önce oluşturmak. Burası da bunun başlangıcı olacak.” 

Kırmızı-Beyazlıların Kayseri Erciyes kampında şu futbolcular bulunuyor:

"Aykut Özer, Nurullah Aslan, Alp Tutar, Ali Taha Demir, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Yunus Emre Çift, Berk Taşkın, Ali Ülgen, Şener Kaya, Mücahit Albayrak, Soner Gönül, Osman Çelik, Muhammet Ali Özbaskıcı, Ismael Diomande, Hasan Kılıç, Cihan Kahraman, Celil Yüksel, Amir Arlı, Arvydas Novikovas, Erald Çinari, Polat Yaldır, Melih Okutan, Moryke Fofana, Furkan Fehmi Güneş, Ensar Arslan, Yusuf Ensar Poyrazlı, Gaetan Laura ve Tomane.”

Davut AKTAŞ

Teknik Direktör Bayram Bektaş, yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarında oyuncularının durumunu gözlemliyor.

Bektaş, Kayseri'de çok güzel bir ortamla karşılaştıklarını, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki otellerin, sahaların ve hava şartlarının kamp için elverişli imkan sağladığını belirtti.