Bem Bir Sen'den 'Geçmiş Olsun' Ziyareti 

TAKİP ET

Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, sel fekaketi nedeniyle Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. 

Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet,  Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı  makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Canik Belediye Başkan İbrahim Sandıkçı’ya yürütülen sendikal faaliyetler ve 7. Dönem Toplu Sözleşme çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Uslu, öncelikle Sandıkçı’ya yaşanan sel felaketinden ötürü geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Sayın Başkanımıza çalışanlarının sosyal ve sendikal hakları konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Eminim ki Canik Belediyesi en kısa sürede yaraları saracaktır ”dedi.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI 

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, “Bem Bir Sen ailesi olarak üyelerimiz Canik’te felaketin yaralarını sarmak adına yapılması gereken her türlü çalışmanın içerisinde canla baş ile yer almakta ve Sayın Belediye Başkanımıza destek vermekteler. Üyelerimize ve tüm belediye çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor "dedi.