BEM BİR SEN'den Havza Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret

TAKİP ET

Bem Bir Sen Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ve heyeti, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcilerinden oluşan bir heyet, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gayretli ve beraberindekiler, İkiz'e hayırlı olsun dileklerini ileterek bir süre görüştüler.

Heyetin ziyaretinde Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi ve güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Gayretli, İkiz'e nazik kabulleri için teşekkür ederek, "Havza'ya uzun yıllar hizmet etmiş ve hizmet aşkıyla tanıdığımız Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Savaş Gayretli'ye ziyaretinde İl Başkan Yardımcısı Sabri Keskin, İl Denetim Kurulu Üyesi Hüdai Baltacı ve Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fatih Çeri eşlik etti.

samsun havza belediyesi BEM BİR SEN Havza Belediye Başkanı İkiz Bem Bir Sen Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ziyaret samsun haber gündem haber