Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli'nin acı günü

TAKİP ET

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli'nin annesi Ayşe Gayretli hayatını kaybetti.

Geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan ötürü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’nin annesi Ayşe Gayretli, 74 yaşında hayatını kaybetti. 

Merhume Ayşe Gayretli,  Tekkeköy Merkez Şeyh Yusuf Zeynuddin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. 

Merhume Ayşe Gayretli’nin cenaze törenine, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi Başkanvekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, AK Parti Meclis Üyesi Kemal Certel, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Faruk Zihni ve Ercan Olgun, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Havza Belediyesi Bem-Bir-Sen İşyeri Temsilcisi Hüdai Baltacı, Bem-Bir-Sen Genel Merkez idarecileri, Tokat, Amasya, Çorum, Ordu,  Kocaeli ve İstanbul Bem- Bir- Sen Şube Başkanları, Samsun’da bulunan Bem Bir Sen İşyeri temsilcileri, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

GAYRETLİ'Yİ YALNIZ BIRAKMADILAR 

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, “Bu acı günümüzde bizleri gerek bizzat gelerek, gerek ise arayarak yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyor ve her birine tek tek teşekkür ediyorum. Değerli annem ve ailemizin büyüğünü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Acı günümüzde acımızı paylaşan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun” dedi.