Bem-Bir-Sen üyelerine  Ankara'da Konukevi

TAKİP ET

Memur Sen tarafından Bem Bir Sen'e Ankara'da yapımına başlanan konukevi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, 'Kardeşlerimizin Ankara'da bir evi oluyor' dedi.

Ankara Maltepe’de inşa edilecek olan Ankara Bem Bir Sen Konukevi inşaatının temel atma törenine, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcıları  Cenk Davulcu, Nurettin Sever, Ercan Olgun, Medeni Sevinç, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve diğer şube başkanları katıldı. 

Yoğun katılım ile düzenlenen temel atma töreni sonrası, okunan dua ve kesilen kurbanın ardından inşaata başlandı.  Temel atma törenine katılan ve tören sonrası açıklamalarda bulunan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, “Yetkili ve etkili bir sendika olarak üyelerimize her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz. Son olarak Bem Bir Sen Genel Merkezimiz tarafından Ankara Konukevi inşaatımızın temelini düzenlenen bir törenle attık. Üyelerimizin konukevi inşaatı bitince ve hizmete açılınca Ankara’da bir evi olacak” dedi.

ETKİLİ VE YETKİLİ SENDİKA 

Gayretli, “28 yılı geride bırakan bir teşkilat olarak, Türkiye’nin en köklü sendikal hareketlerinden biriyiz  daha iyi imkanlar ile üyelerimize daha nitelikli bir hizmet sunmak hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda teşkilatlarımızla birlikte Konukevimizin inşaatının temel atma törenine dualarla başlanıldı. Bem Bir Sen Ankara Konukevi inşaatının tamamlanmasıyla Samsun ve Türkiye’mizin dört bir yanından gelecek tüm Bem Bir Sen üyelerimiz faydalanabilecektir. Ankara’nın en merkezi yerlerinden biri olan Maltepe’de konumlanan Bem Bir Sen Konukevimizin en kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır "diye konuştu. 

Nazım AKPINAR 

Memur Sen tarafından Bem Bir Sen'e Ankara'da yapımına başlanan konukevi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.