Benzine indirim, Motorine zam geliyor! Samsun'da güncel benzin ve motorin fiyatı ne kadar?

TAKİP ET

Motorine dün yapılması planlanan 1 lira 26 kuruşluk zam iptal edilmişti, ardından yapılan 79 kuruşluk zam da geri alınırken bu gece için motorinde bir zam beklentisi daha oluştu. Benzinde ise ise bu geceden itibaren indirim bekleniyor. Samsun'da motorin fiyatı ne kadar? Samsun'da benzin fiyatı ne kadar? Motorine ne kadar zam gelecek? Benzine ne kadar indirim gelecek? gibi soruların cevabı haberimizde...

Petrol fiyatlarında ve döviz kurlarındaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatlarındaki değişim devam ediyor. Benzin fiyatlarına gelecek indirimle ve motorin fiyatlarına gelen zamla birlikte yeni fiyatlar da güncellenecek.

BENZİNDE 83 KURUŞ İNDİRİM MOTORİNDE İSE 76 KURUŞLUK ZAM

Bu gece yarısından itibaren motorinde zam, benzinde ise indirim beklentisi oluştu. Buna göre; motorine 76 kuruşluk bir zam gelecek. Benzin fiyatlarına ise yapılan 1 lira 10 kuruşluk zammın ardından 83 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.

SAMSUN'DA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI (17 AĞUSTOS 2022)

Güncel akaryakıt fiyatlarına göre; Samsun'da motorin litre fiyatı 23.44 lira, benzin litre fiyatı 21.37 lira, otogaz ise 11.55 lira civarında satılıyor.     

SAMSUN'DA MOTORİN ZAMMI

Gelecek yeni zamla birlikte motorinin Samsun'da litre fiyatı 23.44 liradan 24.20 liraya yükselmesi bekleniyor.

SAMSUN'DA BENZİN İNDİRİMİ

Benzine gelmesi beklenen 83 kuruşluk indirimin ardından Samsun'da benzinin litre fiyatı 21.37 liradan ortalama 20.54 liraya düşmesi bekleniyor.