Beşiktaş'taki Gece Kulübü Yangınıyla İlgili 11 Şüpheli Adliyede

TAKİP ET

Beşiktaş'taki bir gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak gözaltına alınan işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi'ndeki 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katlarında bulunan gece kulübünde yaşanan yangınla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüphelinin Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından şüpheliler, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Mobilyacı Serbest Bırakılmıştı

Yangının ardından gerçekleştirilen soruşturma kapsamında iş yerinin mesul müdürü ve ortaklarının yanı sıra işletme müdürü, tadilatla ilgili metal işleri sorumlusu ve firma sahibi gibi isimler de gözaltına alınmıştı. Bu kişilerden biri olan mobilyacı, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Soruşturma kapsamında iş yeri teknik servis sorumlusu ile sahne yapımı firması sahibi ve teknik servis firması sahibi de gözaltına alınmıştı.

istanbul beşiktaş ilçesi gece kulubü yangını 11 şüpheli adliyede mobilyacı serbest 29 kişinin hayatını kaybettiği olay samsun haber asayiş gündem haber