Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Finalde Konyaspor'u Ağırlayacak

TAKİP ET

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarın TÜMOSAN Konyaspor'u Tüpraş Stadı'nda konuk edecek. Siyah-beyazlı ekipte 3 oyuncu eksik olacak.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde yarın TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilecek olan müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Maçın hakemliğini Ali Şansalan yapacak.

Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş, önce Eyüpspor'u 4-0'la geçti, ardından Bitexen Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Diğer taraftan Konyaspor ise 3. turdan itibaren mücadele ettiği kupada, Merkür Jet Erbaaspor'u 3-0, Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u 3-0, Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 ve EMS Yapı Sivasspor'u uzatmalarda 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Beşiktaş'ta, sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic ile uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Tayfur Bingöl sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta görev alamayacak. Siyah-beyazlı ekipte bu üç eksikle mücadele edecek. İki takım arasında Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı. Kazanan ekip çeyrek finalden sonra yarı finale yükselecek ve adını son 4 takım arasına yazdıracak.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı TÜMOSAN Konyaspor