Bilge Su Akar'dan Büyük Başarı

TAKİP ET

Ülkemizde 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde yaşamını yitiren Optimist sporcuları Deniz ve Zeynep Şahutoğlu kardeşler için anma kupası düzenlendi. Yarışlarda Samsun Yelken Kulübü sporcusu Bilge Su Özakar, büyük başarı elde etti. 

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞATTI 

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Ayvalık'ta organize edilen Yelken Ligi 2. Ayak Optimist yarışlarının 5. gününde, sporcular arkadaşları Deniz ve Zeynep Şahutoğlu kardeşleri anarak yarıştı. Yelken Ligi 2. Ayak Optimist 5. gün yarışları sonrasında dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Samsun Yelken Kulübü sporcusu Bilge Su Özakar, Optimist Genel Kız Özel Ödülünü kazanarak Türkiye 3.'sü olurken, ilimize ve kulübüne büyük sevinç yaşattı. 


MÜZEYE BİR KUPA DAHA 

Ayvalık’ın mavi sularında 400'ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği yarışlarda Optimist sporcuları olan ve 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren Deniz ve Zeynep Şahutoğlu kardeşler de anıldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada; "Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü’nün ev sahipliğini yaptığı Yelken Ligi 2. Ayak Optimist ve yarışları tamamlandı. Yarışlarda Türkiye 3.’sü olan sporcumuz Bilge Su Özakar şehrimize ve kulübümüz müzesine bir kupa daha kazandırmış oldu" denildi.  

 Zekai ANIL