Binali Yıldırım Oyunu Tuzla'da Kullandı, Torunları da Eşlik Etti

TAKİP ET

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve başbakanlardan Binali Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Tuzla'da kullandı. Yıldırım'a eşi Semiha Yıldırım ve torunları da eşlik etti.

Tuzla'da bulunan kendi adını taşıyan ilkokula gelen Binali Yıldırım, "1028" numaralı sandıkta oy kullanacak olan başkan ve müşahitlerle selamlaştı. Kimliğini görevlilere ibraz eden Yıldırım, oy kullanmak için kabine geçti ve oyunu kullandı. Ardından, eşiyle birlikte "hayırlı olsun" dileklerinde bulunarak zarflarını sandığa attı.

Yıldırım çiftine oy kullanırken torunları Sena (18), Ali (12), Erhan (6) ve Bahadır Yıldırım (5) da eşlik etti. Bu, Sena Yıldırım'ın ilk defa oy kullanmasıydı.

Seçim sonrasında basın mensuplarına konuşan Binali Yıldırım, Türkiye genelinde Mahalli İdareler Seçimi yapıldığını belirtti ve seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu. İstanbul için ve ülke geneli için hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini ifade etti.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve başbakanlardan Binali Yıldırım Binali Yıldırım oyunu kullandı binali yıldırım torunuyla beraber oy kullandı samsun haber gündem haber