'Bir Tahtımız Eksik Macbeth'

TAKİP ET

Samsun Düşevi Oyuncuları, 'Bir Tahtımız Eksik Macbeth' adlı oyunu sahneye koydu. 'Adalet kim için lazım?' sorularını ele alan oyun seyirciyi başka bir dünyaya götürüyor

Samsun'da Düşevi Oyuncuları'nın, 25'nci yılında çıkarmış olduğu 'Bir Tahtımız Eksik Macbeth' adlı komedi oyunu Düşevi Sahne'de prömiyer yaptı. Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar'ın yazıp yönettiği, birlikte tiyatro yapan ve Samsun'un sevilen sanatçı çiftlerinden olan Ferda Kaynar ve Cem Kaynar'ın oynadığı oyun sanatseverlerin beğenisini kazandı.

ADALET KİM İÇİN LAZIM?

Oyun; Dış İşleri Bakanlığı'nda temizlik görevlisi Rüya ve Muhsin'in akşam dönemin Başbakanı'nın verdiği talimat ile gece yarısı apar topar geldikleri arasının kötü olduğu ülkelerin bize yolladıkları hediyeleri yakmak için toparlaması hizmetinde görevli oldukları 3 numaralı hangarda gelişir. Sonra oyun içinde oyun başlar ve William Shakespeare'nin oyun kahramanları Macbeth ve Lady Macbet ile devam eder. "Liderlik için herşey yapılır mı? Adalet kim için lazım?" sorularını ele alan oyun seyirciyi başka bir dünyaya götürüyor.

Samsun'un sevilen sanatçı çiftlerinden olan Ferda ve Cem Kaynar bu oyunda komik karakterler olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, 17-18-23 ve 24 Mayıs'ta saat 20.00'da Düşevi Sahne'de oynanacak.

Samsun'un sevilen sanatçı çiftlerinden olan Ferda Kaynar ve Cem Kaynar'ın oynadığı oyun sanatseverlerin beğenisini kazandı.