'Biz Bize Yeteriz'

TAKİP ET

Samsun'un Tekkeköy ilçesinden afet bölgesine yardım köprüsü kuruluyor. Başkan Hasan Togar, "Doğal afetlerde kenetlenen aziz milletimiz her zaman olduğu gibi yine birlik beraberlik örneği sergilemeye devam ediyor" dedi.

Türkiye'nin tüm kentlerinden deprem bölgesine akın akın yardım TIR'ları gidiyor. Tekkeköy Belediyesi'nin de başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlardan büyük destek geliyor.
Kalbi afet bölgesinde atan Tekkeköylüler, depremzedelere göndermek istedikleri yardım malzemelerini Tekkeköy Belediyesi'nin hayır çarşılarına teslim ediyor. 

TEKKEKÖY SEFERBER OLDU
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Canı gönülden yapılan yardımlardan oluşan bu tablo karşısında duygulanmamak mümkün değil. Kalbi afet bölgesindeki kardeşleri için atan vatandaşlarımız bölgeye göndermek istedikleri yardım malzemelerini teslim etmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Tek yürek tek bilek olan Tekkeköyümüze yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Dilimizde dualarla kalbimiz afet bölgelerinde atıyor" dedi.

YARDIM KÖPRÜSÜ KURUYORUZ
"Bu yardım seferberliği aziz Türk milletinin zor durumlarda nasıl kenetlendiğinin en güzel göstergesidir" diyen Başkan Hasan Togar, şöyle konuştu; "Her türlü zorlu koşullarda beklenmedik olaylarda ve doğal afetlerde kenetlenen aziz milletimiz her zaman olduğu gibi yine birlik beraberlik örneği sergilemeye devam ediyor. Yardım kampanyasına destek vermek için belediyemiz zabıta karakollarına, çözüm merkezimize ve hayır çarşılarımıza yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Ayrıca yardımlarını kendi imkanlarıyla belediyemize ulaştıramayan vatandaşlarımız WhatsAap ihbar hattımız üzerinden iletişime geçmeleri durumunda belediye ekiplerimiz bulundukları konumdan yardımlarını teslim alacaklardır."

N. Alper CABBAR

Tekkeköy Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlardan büyük destek geliyor. Tekkeköylüler, yardım malzemelerini hayır çarşılarına teslim ediyor.

AMBULANSA YOL AÇTILAR

Tekkeköy kırsalında başlayan yoğun kar yağışı sonrası belediye iş makineleri ambulansa yol açtı. Hasta tedavisi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi

Tekkeköy Belediyesi karla mücadele ekipleri, kırsal mahallelerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların oluşmaması ve vatandaşlarımızın her hangi bir mağduriyet ile karşılaşmamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca iş makineleri, hastaneye acil ulaşması gereken hastaların sevkiyatı için kar küreme çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, hastaları güvenli bir şekilde hastaneye sevkini gerçekleştirdi.