BOKS ve TAEKWONDO'da Çifte Başarı

TAKİP ET

Sporun değişik dallarında aldıkları sonuçlarla adından söz ettiren İlkadım Belediyesi Spor Kulübü Kicboks ve Taekwondo branşlarında büyük başarı elde etti. 

17 İLDEN 366 SPORCU

Ordu'da 17 ilden 366 sporcunun katılım sağladığı “Okullar sporları yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası grup maçlarında ilimizi temsil eden İlkadım Belediyespor Kulübü sporcuları madalyalara ambargo koydu. İlkadım Belediyesi Sporcusu, Kılıçarslan Ortaokulu Öğrencisi Cemre Bahar 33 kg'da altın madalyaya kazandı. Ayrıca İstanbul’da yapılan 8. Turkish Open Kickboks Dünya Kupası’nda Devrim Aydın büyükler 60 kg'da altın madalya, yıldız erkeklerde Hüseyin Emre Yıldırım 63, Görkem Kökçeoğlu Low Kick 71 kg'da gümüş madalya, Zeynep Gülcan Tuğrul, genç bayanlarda 48 kg, Ebru Yavuz 48 kg, Melis Avcı +70 kg, Nisanur Güleryüz 60 kg'da bronz madalya kazandı.

İLKADIM SPORDA MARKA

Genç erkeklerde ise Aybar Doğan 57 kg’da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi. İlkadım'ın artık sporda bir marka olduğunu kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Sportif başarılarımız artıyor. Farklı branşlarda elde ettiğimiz dereceler hepimizin göğsünü kabartıyor. Sporcularımızın gayretleri ve kazandıkları madalyalar, kupalar ilçemizin imajına da katkı sağlıyor. İlkadımlı çocuklarımızın sporda daha büyük başarılar elde etmesi ve ilçemizden yeni sporcularımızın milli takımlar düzeyine çıkması, Türkiye’de, Avrupa’da ve dünyada dereceler kazanabilmesi için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Necattin Demirtaş