Boluspor: 2 Samsunspor: 1 (Maç Sonucu)

TAKİP ET

İLK DEVREDE KARŞILIKLI GOLLER
Spor Toto 1. Lig 36. haftasında Eyüpspor ve Tuzlaspor'la Play-Off yarışı veren Samsunspor, lige tutunabilmek için mücadele eden Boluspor'a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar karşılaşmanın 19. dakikasında Moryke Fofana'nın kale önüne ortaladığı topa iyi yükselen genç oyuncu Polat Yaldır, meşin yuvarlağı düzgün bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. (0-1) 29. dakikada ise Odise Roshi'nin ceza alanına ortaladığı topu Bekim Balaj uzak kale direğine kafayla gönderdi ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. (1-1) İlk devre karşılıklı gollerle sona erdi.

NURULLAH KAFAYI YİNE İZLEDİ
Samsunspor, ikinci devrede benzer bir golle yenik duruma düştü. 54. dakikada Bülent Cevahir'in kale önüne ortaladığı meşin yuvarlağa bomboş pozisyonda Bekim Balaj, yine kafayla ağlara gönderdi. Her iki golde de kaleci Nurullah Aslan'ın topu sadece izlemesi dikkat çekti. Teknik Direktör Yücel Uyar'ın Junior Tallo, Joel Kayamba ve Ensar Arslan müdahaleleri oyuna skor katkısı sağlamazken, Kayamba arka direkte müsait pozisyonda yüzde yüzlük golü cömertçe harcadı. Uzatma dakikalarında ise golcü Tomane'nin kafa vuruşu direkten oyun alanına döndü.

BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
Son düdükle birlikte Play-Off potasında işler iyice karıştı. Kırmızı beyazlılar elinin tersiyle büyük bir fırsatı tepti. 'Teknik direktör istifası' ile gündemi meşgul eden Tuzlaspor, 6'ncı sıradaki Eyüpspor'u 3-2'lik skorla mağlup edip puanını 49 yaptı ve 7'nci sıraya yükseldi. Eyüpspor ise 51 puanda kaldı. Samsunspor, Bolu deplasmanında kazansaydı 50 puan yapacak ve Play-Off şansını son haftalara taşıyacaktı. Kırmızı beyazlılar hem aldığı mağlubiyetle 47 puanla 8'nci sıraya geriledi ve hem de Play-Off şansını hemen hemen kaybetti.

Haber: N. Alper Cabbar