Bomba İddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erkan'a Yeni Bir Görev Vereceği Vaadi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sene başında istifa eden eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a "Seçim sonrasını bekle" diyerek yeni bir görev vereceği vaadinde bulunduğu iddia edildi.

Eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, görevinden istifa etmesinin ardından Türkiye'ye dönmüş ve uzun bir süredir ülkede bulunduğu ifade ediliyor. Ancak, bu hareketiyle ilgili çeşitli dedikodular dolaşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan'a "Seçim sonrasını bekle" diyerek, 31 Mart'ın ardından yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunduğu iddia ediliyor.

Bu gelişmeler üzerine Erkan'ın ABD'ye dönmekten vazgeçtiğine dair bazı haberler çıktı. Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Hatta İstanbul'un en gözde otellerinden birinde bir ay yaşamış ancak yakın zamanda oradan da ayrılmış. Duydum ki onun da içinde Türkiye'de kalmak yatıyormuş. Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan'ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete'de okursak hiç şaşırmayalım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan Bomba İddia: Cumhurbaşkanı Erdoğanın Erkana Yeni Bir Görev Vereceği Vaadi Cumhurbaşkanı Erdoğandan hafize gaye erkana vaat samsun haber gündem haber