Boran Reklam Dijital Baskı Fiyatları

TAKİP ET

Dijital baskı uygulaması, her geçen gün popülaritesini arttırmakta ve pek çok kişi ve kurum tarafından rağbet görmektedir. Özellikle son yıllarda Ofset baskı uygulamasının önüne geçmeye başlayan dijital baskı, eksiklerini tamamlayarak ilerlemekte ve sektörün demirbaşı haline gelmektedir.

Dijital baskı, bilgisayar aracılığıyla oluşturulan grafik tasarımlarının birçok farklı zemin üzerine değişik uygulama tarzları ile basılması işlemidir. Dijital baskı metoduyla baskı işlemi yapıldığında; kaliteli görsellere sahip bir baskı oluşumunu, oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde hem hızlı hem de kaliteli bir reklam aracı elde edebilirsiniz.

Genel olarak kullanılan baskı malzemeleri, folyo, vinil, one way vision ve mesh gibi malzemelerdir. Bu malzemeler, dijital baskı sektörün olmazsa olmazlarıdır. Türkiye'de genel olarak; solvent ve su bazında mürekkep baskısı kullanılmaktadır. Son yıllarda ise, Uv baskı, dikkat çekmeye ve kendini göstermeye başladı.

Dijital Baskı mı, Ofset Baskı mı?

Günümüz teknolojisiyle her gün daha çok kendini geliştiren ve tercih edilir konuma gelen dijital baskı, ofset baskıya göre birçok konuda avantajlıdır. Özellikle basım hızı konusunda, dijital baskı açık ara önde gitmektedir. Bu yüzden acil bir reklam aracı gereksiniminiz olduğunda, dijital baskıyı tercih edebilirsiniz. Bunun dışında; tekli baskı ihtiyacınız olduğunda da dijital baskı tekniğinden faydalanabilirsiniz.

Dijital Baskı Fiyatları

Dijital Baskı uygulanmasının, Ofset baskıya göre dezavantajlı durumda olduğu neredeyse tek konu ise; dijital baskı fiyatları denebilir. Çünkü; her ne kadar Ofset baskı daha kaliteli bir basım gerçekleştirse de, dijital baskı hızla bu farkı kapatmaktadır. Ama dijital baskı ofset baskıya göre biraz daha maliyetlidir.

Uygun dijital baskı fiyatları ile aradığınız kaliteli ve güvenilir bir reklam firması arayışınız varsa, www.boranreklam.com sitesine bir göz atabilir ve kalite standartları yüksek, geniş kitlelere hitap ederek sizi bir adım öne çıkaracak ve düşüncelerinizi önemseyerek çalışacak bir reklam firması ile tanışabilirsiniz.

Boran Reklam, sürekli olarak kendini geliştiren ve müşteri memnuniyetini her anlamda önemseyen bir firmadır. Reklam ihtiyaçlarınız için, tereddütsüz güvenebilirsiniz. En iyi hizmeti alabilmek için siteyle iletişime geçebilirsiniz