Bozdoğan-18 Operasyonu: DEAŞ'a Yönelik 51 Şüpheli Yakalandı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Bozdoğan-18" operasyonlarında terör örgütü DEAŞ'a yönelik 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet başsavcılıkları, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır ve İstanbul gibi 21 ilde DEAŞ'a yönelik operasyonlar gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyonların 4 gün boyunca devam ettiğini aktaran Yerlikaya, 51 şüphelinin yakalandığını ve çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyale el konulduğunu ifade etti.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, teröristlere göz açtırmayacağız. Milletimizin duası ve desteği, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

 

Bozdoğan-18 Operasyonu DEAŞa Yönelik 51 Şüpheli Yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya türkiye genelinde operasyon samsun haber gündem haber