Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

TAKİP ET

Bu Cuma sinemaseverleri Paribu Cineverse'da büyük bir film şöleni bekliyor! Tay 2: Ebabil Takımı, Gece Yüzüşü, Aile Çıkmazı, Kara Cin Laneti ve daha fazlasıyla, farklı türlerde birbirinden heyecan verici filmler vizyona giriyor. Kaçırmayın, sinema keyfini doyasıya yaşayın!

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 15 Mart Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Tay 2: Ebabil Takımı, Gece Yüzüşü (Night Swim), Aile Çıkmazı, Kara Cin Laneti, Mükemmel Aile, Adaletin Eli (Red Right Hand), Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı (Detective Conan: Black Iron Submarine), Nisan, Neandria ve Bana Beni Anlat filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden korkuya, dramdan gerilime ve animasyona önemli yapımların Tay 2: Ebabil Takımı, Gece Yüzüşü (Night Swim), Aile Çıkmazı, Kara Cin Laneti, Mükemmel Aile, Adaletin Eli (Red Right Hand), Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı (Detective Conan: Black Iron Submarine), Nisan, Neandria, Bana Beni Anlat ve Oscar haftası olması nedeniyle Oscar ödüllü Zavallılar (Poor Things) ve Oppenheimer filmlerinin de içerisinde bulunduğu 15 Mart Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

15 Mart Cuma Günü Vizyonunun Öne Çıkanları

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek "Tay 2: Ebabil Takımı", ulak atı olmaya çalışan Tay'ın hikayesini konu ediniyor. En büyük hayali annesi Şiraz’ın izinden giderek ulak atı olmak olan Tay, Kudüs'ten Mekke'ye macera dolu bir yolculuğa çıkar. Tay’ın bu sırada annesi Şiraz ile yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı kötü adamlar, hedefine daha çok bağlanmasını sağlar. Önemli bir belgeyi ele geçiren Tay, belgeyi Mekke’deki Komutan Ammara’ya ulaştırmaya çalışırken kendisini türlü olayların içerisinde bulur.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Bryce McGuire’nin üstlendiği "Gece Yüzüşü (Night Swim)", kötü bir ruh tarafından terörize edilen bir kadının hikayesini konu ediniyor. Eski beyzbol oyuncusu Ray Waller, ailesiyle birlikte yeni bir eve taşındığında, evin arkasındaki havuzun aileyi kaçınılmaz terörün derinliklerine sürüklediğini fark eder.

Haftanın komedi filmlerinden "Aile Çıkmazı", Mısır’daki kazıda bulunan eserlerin sahte çıkmasıyla hayatları değişen bir ailenin hikayesini konu ediniyor. Başarılı bir arkeolog olan Perihan, kardeşi Fedai ile birlikte görevli olduğu kazıda kıymetli hazinelerin akıbetini belirleyecek bir maceraya atılır.

Haftanın korku filmlerinden "Kara Cin Laneti", ölen annesinin üzerindeki lanetle mücadele etmek zorunda kalan bir genç kızın hikayesini anlatıyor. İnci, intikam almak için amcasının oteline giderken, tuhaf ve paranormal olaylarla dolu bir kabusun içerisine sürüklenir.

Haftanın bir diğer komedi filmi "Mükemmel Aile", kızlarının doğumuna yetişmeye çalışan bir ailenin yaşadıklarını konu ediniyor. Aile, doğuma yetişebilmek için İstanbul'dan Antalya'ya doğru yola koyulurken, beklenmedik durumlarla karşılaşır ve geçmişteki yanlış anlamaları düzeltmek için bir araya gelir.

Paribu Cineverse sinema samsun sinemaları samsun haber samsun viyon filmleri vizyonda olan filmler samsun sinema