Bu Gurur Samsun'un

TAKİP ET

Polonya'nın Bydgoszcz şehrinde sona eren VİRTÜS Para Atletizm Dünya Şampiyonasında 5 Altın, 4 Gümüş ve 8 Bronz madalya kazanan, özel sporcularımız milli takım tarihinde ilki başardılar.

VİRTÜS Para Atletizm Dünya Şampiyonasında mücadele eden Esra Bayrak, Muhsine Gezer, Edanur Akın, Mihriban Kokmaz, Eda Yıldırım ve Fatma Damla Altın‘dan oluşan Özel Sporcular Kadınlar Para Atletizm Milli Takımımız, takım olarak Dünya Şampiyonu oldu ve ülkemize  birincilik kupasını kazandırdılar. Saemsun'un gururu olan özel sporcularımız ilimizi ve ülkemizi büyük sevinç yaşattı. 


ALTIN MADALYA KAZANDIRDILAR
Para Atletizm Dünya Şampiyonu olan Özel Sporcular Kadınlar milli takımınız tarihinde bir ilki başardılar.  2. Altın Madalyamızı ise 4 X 400 Bayrak yarışında Polonya ve Fransa’yı geçen milli takımımız elde etti. 

VİRTÜS Para Atletizm Dünya Şampiyonasında bugün 4 X 400 Metre Bayrak yarışında mücadele eden, Esra Bayrak, Muhsine Gezer, Edanur Akın ve Fatma Damla Altın ve Alper Kılınç‘dan oluşan Milli Takımımız Dünya Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandırdılar.

Haber: Zekai Anıl