Bu kadarına da pes! Şampiyon Samsunspor'un yolu delik deşik

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun etrafındaki yolların hali herkesi hayrete düşürürken, asfalttaki devasa çukurları görenler, 'Şampiyonluğa giden yol çok sıkıntılıymış' yorumları yaptı.

ARAÇLARLA SLALOM YAPIYORLAR

Tekkeköy’de bulunan Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun etrafındaki yollar görenleri şok etti. Sezon başından bu yana sadece makyajlanan, ama bir türlü düzeltilmeyen yollar, birçok taraftarı da mağdur etti. Maça gelen taraftarlar, adeta çukurlar arasında slalom yapmak zorunda kaldı. Buna rağmen kimse araçlarını çukura düşürmekten kurtulamadı. 

HERKES ÇİLEDEN ÇIKTI

Birçok aracın lastikleri bu çukurlar nedeniyle patlarken, bazı araçlar da çeşitli arızalarla karşılaştı. Çukurların ısrarla kalıcı bir onarımla düzeltilmemesi herkesi çileden çıkardı. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin şikayetlere rağmen bu durum karşısında duyarsızlığını koruması, Kırmızı-Beyazlı taraftarlarca tepkiyle karşılandı.

PRESTİJ KAYBI YAŞATIR

Pazar günü gerçekleşecek olan şampiyonluk kutlamaları öncesinde yolların kesinlikle yapılması isteniyor. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetlinin katılacağı etkinlik öncesinde yolların düzeltilmemesi halinde şehrin önemli bir prestij kaybı yaşayacağı düşünülüyor. Büyükşehir belediyesinin bu konudaki zayıflığı ise tepkiyle karşılanıyor.  


  
MİLLİ MAÇ ÖNCESİNDE YAPILMALI

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda 19 Haziran Pazartesi günü Türkiye ile Galler milli takımları arasında 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı oynanacak. Karşılaşılan manzara ise adeta bir utanç tablosu halinde. Şimdi herkes bu yolların milli maç öncesinde yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Yapılmamasının şehrin marka değerine ciddi zarar vereceği düşünülüyor.

ÇUKUR DERİNLİĞİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Yer yer 15-20 santimetreye kadar ulaşan çukur derinliği, görenleri hayrete düşürüyor.

ARABA BOYU KADAR ÇUKUR

Çukurların büyüklüğü, neredeyse bir arabanın sığacağı büyüklüğe ulaşmış durumda.

MAKYAJ YAPILMASIN, YENİLENSİN

Taraftarlar, daha önce defalarca sadece makyajlanan yolların bu kez tam manasıyla düzeltilmesini istiyor. Davut AKTAŞ