Bu kadarına pes! Samsun'da Ölümüne konvoy!

TAKİP ET

Bafra'da sosyal medyada paylaşılan bir düğün konvoyunda bu kadarına da pes dedirtecek görüntüler kaydedildi. Siyah arabanın sürücüsü, beyaz arabaya kaza yaptırdı. Görüntüyü çeken 'konvoydan diskalifiye' diye takipçileriyle paylaştı

Olay görüntüler, Samsun'un Bafra İlçesi'ndeki bir düğün konvoyunda çekiliyor. Konvoyda siyah arabanın sürücüsü, beyaz arabayı yol kenarına doğru sıkıştırıp atarken, kaza yapmasına neden oluyor. Kaza anı ise anbean cep telefonu tarafından kaydediliyor.

SOSYAL MEDYADA OLAY GÖRÜNTÜLER
Sosyal medyada "reels" diye tabir edilen kısa video kısmında bir sayfa tarafından 'Samsun Bafra'da Sıradan Bir Gün' konusuyla paylaşılan görüntülerde, düğün konvoyunda siyah arabayı kullanan sürücü, beyaz arabanın üzerine doğru aracı kullanarak, beyaz arabanın yoldan çıkmasına ve kaza yapmasına neden oluyor. 

İLGİNÇ PAYLAŞIM
Beyaz araba yol kenarındaki elektrik direğine çarparak kaza yapıyor. Hızı düşük olan beyaz aracın ön tarafında maddi hasar meydana gelirken, şans eseri direk devrilmesi, ölüm ya da yaralanma meydana gelmedi.

Diğer yandan düğün konvoyundaki görüntülerde siyah arabanın sürücüsü doğru bir harekette bulunmuşcasına videoyu çeken ya da paylaşan sayfa, "Konvoyda beyaz araç nasıl diskalifiye oluyor oynat bakalım" şeklinde yorumlayarak, takipçileriyle paylaşıyor.  N. Alper CABBAR