BU NASIL 11 DEMEYİN! Samsunspor'un İstanbulspor Maçına 7 Eksik

TAKİP ET

İSTANBULSPOR MAÇINA 7 EKSİK

Kırmızı-Beyazlıların yarın sahasında oynayacağı İstanbulspor maçı öncesinde kadroda çok sayıda eksik isim bulunuyor. Kaleci Aykut Özer, Recep Burak Yılmaz, Alaattin Okumuş, Hasan Kılıç, Ali Kılıç, Melih Okutan ve Tomane gibi oyuncular İstanbulspor ile yapılacak olan mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle dünkü idmana katılmayan Osman Çelik ise kadrodaki yerini alacak.

Zorlu İstanbulspor maçı öncesinde eksik listesinin hayli kabarık olduğu dikkat çekti. 

Kırmızı-Beyazlıların çalıştırıcısı Yücel Uyar, dün yapılan idman öncesinde açıklamalarda bulundu. Yeni hocanın kısa süre içerisinde açıklanacağını ifade eden Uyar, şöyle konuştu:

SKORDAN ÇOK OYUNA BAKACAĞIZ
“2 maçımız daha var. Süre vermediğimiz arkadaşlar var. Bir karar aşamasına gelmek için süre vermediğimiz oyuncuları görmek istiyoruz. Skordan çok az gördüğümüz oyuncuları sahada göreceğiz. Bunun için de oyun anlamında anlayış bekliyoruz. ‘Bu nasıl 11’ diye düşünmememiz lazım. Samsunspor’un geleceği için skordan çok önümüzdeki sezondaki hataları en aza indirme peşindeyiz.” 

KENDİSİ İLE İSTİŞARE EDECEĞİZ
Yeni hocanın bu hafta İstanbulspor maçında takımın başında sahaya çıkmayacağının kesin olduğunu söyleyebilirim. Kendisi ile istişare edeceğiz. Akademideki görevime devam edeceğim. 1 maç sonra ya da 2 maç sonra akademiye döneceğiz. Samsunspor’un neferiyiz. Bu takımın emekçisiyiz. Her görevi yaparız, kaçma şansımız yok. Zor günde buradayız” dedi. Davut AKTAŞ