Bu Nasıl Bir Yönetim Anlayışı ?

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü Eski Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, iddialara göre birçok kulübün transfer listesinde bulunan genç kaleci Nurullah Aslan üzerinden Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ı eleştirdi.    

Subaşı, açıklamasında üç yıllık başarısızlığı unutturmak için bu sezon işi sıkı tuttuğu anlaşılan Başkan Sayın Yıldırım'ın bazı konularda halen suskun kalamadığını dile getirerek; "Elimizde kendi çocuğumuz olan Nurullah gibi ve iddialara göre çok sayıda takımın istediği genç bir kaleci var. Tamam çok hata yapıyor ve isteksiz görünüyor. Bu kalecinin eksiklerini gidermek kaleci antrenörünün görevi değil mi? Eğer geliştirmiyorsa ve iki bek ve sürekli değiştirilen stoper ikilisi devamlı adam kaçırıyorsa, kademe hatası yapıyorsa, nasıl bütün suçu kaleciye yıkarsınız?" dedi 

'ONBİNLERİ YOK SAYAMAZSINIZ'

"Sürekli eleştirilen bir kaleciden nasıl verim alınabilir?" diyen Subaşı, "Nurullah’ı gözden çıkartmış ve iyi bir alıcı çıkarsa satarım diyorsunuz. Elinizde ki iki kaleci çok daha iyi değilken neden oyuncunuzu demorilize edecek açıklamalar yapmak anlaşılır gibi değil. 'Samsun’da ki kariyerini tamamladı' açıklamaları ile kendi oyuncunuzu neden moral olarak çökertirsiniz? Para sizin, 'istediğim gibi harcarım' diyebilirsiniz. Ama Samsunspor sevdalısı on binleri de yok sayamazsınız. Samsunspor’u bataktan kurtardınız. Sizi ayakta alkışladık. Ama etrafınızı bir kontrol ederek size kimler yanlış yaptırıyorsa onları çevrenizden uzaklaştırınız. Samsunspor’u bu kentle yeniden birleştirmedikçe, başarıya ulaşma şansı zor olacaktır."