'Bu Seçimin Kaybedeni Yoktur'

TAKİP ET

İYİ Partili delegeler sandık başına gitti. 2 adayın yarıştığı sandıkta mevcut İl Başkanı Hasan Aksoy, 419 oy alıp güven tazeledi. Aksoy, "Bu seçimin kaybedeni yoktur. Tek kazanan İYİ Parti ve ülkemiz olacaktır" dedi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nın 3. Olağan Kongresi gerçekleşti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı kongrede mevcut İl Başkanı Hasan Aksoy ve Önder Fatih Şenol'un listeleri yarıştı. Toplam 651 delegenin oy kullandığı seçimde İl Başkanı Hasan Aksoy 419 oy alıp güven tazelerken, İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol ise 198 oy aldı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, TBMM Meclis Üyesi İsmail Tatlıoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Süslü, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İYİ Parti'nin Samsun ve çevre il ve ilçe başkanları, CHP, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

TBMM Meclis Üyesi İsmail Tatlıoğlu, bütün engellemelere rağmen İYİ Parti'nin halkın teveccühünü kazanarak iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Tarihe not düştüklerini belirten Tatlıoğlu, İYİ'ler Hareketi'nin er ya da geç zafere ulaşacağını söyledi.

ADAY ŞENOL SÖZ ALDI
İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Önder Fatih Şenol, "İktidar gücüyle çetin bir mücadeleye giriyoruz. Hayal gücümüzle ve vizyonumuzla, İYİ Parti sevdasıyla bu kutlu yola çıkıyoruz. En önemlisi bu yola yüreğimizi ve bileğimizi koyuyoruz. Hepsi bizde fazlasıyla mevcuttur. Çocuklarımızla konuştuk, yaşlı emekli amcalarımıza sarıldık, esnafımızla dertleştik. Kurtaran Şehir Samsun'un çocukları olarak bizler, Türk siyasetine yeni bir soluk getirmek üzere birçok projemizle karşınıza çıktık" dedi.

OY ORANIMIZI %25'E ÇIKARDIK
İYİ Parti Samsun İl Başkanı ve Adayı Hasan Aksoy ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Samsun'un İYİ yürekli cesur insanlarını selamlamak istiyorum. Zafer, birçok gönüllerin birleşmesidir. Birçok engellerle karşılaştık. Bu günlere, engelleri aşa aşa, güçlükleri yene yene geldik. Korkmadık ve yılmadık. Demokrasi yarışından galip çıkan biz olduk. Siyaset bir insan kazanma sanatıdır. Hiçbir zaman küçük olsun benim olsun mantığıyla hareket etmedik. Herkesi kucakladık ve kucaklamaya devam edeceğiz. Samsun'daki üye sayımızı bütün engellemelere rağmen 10 binlere çıkardık. Binlerce gönüllü kazandık. Yüzde 11’lerde olan oy oranımızı bugünlerde yüzde 25’lerin üzerine çıkardık. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Tek kazanan İYİ Parti ve ülkemiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

N. Alper CABBAR