Bu Tatlıları Yiyen Vazgeçemiyor

TAKİP ET

Samsun'un Atakum ilçesi Atakent'te faaliyetlerine devam eden Keskiner Kardeşler Trabzon Vakfıkebir Ekmeği adlı işletmede tulumba ve lokma tatlısını yiyen bir daha vazgeçemiyor.

Atakum ilçesi Atakent Ali Gaffar Okkan Caddesi'nde hizmet veren Keskiner Kardeşler Trabzon Vakfıkebir Ekmeği isimli işletme, geleneksel lezzetlerden tulumba ve lokma tatlısında oldukça iddialı. Firma işletmecisi Tamer Kartal, 'Günlük taze olarak hazırladığımız tatlılarımız, hemen tükeniyor yetişen alıyor' diyor.
  
'AİLE MESLEĞİNİ YÜRÜTÜYORUM'

Keskiner Kardeşler Trabzon Vakfıkebir Ekmeği isimli işletmenin genç işletmecisi Tamer Kartal, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kartal, “ 9 yaşından buyana bu mesleğin içindeyim. Bu işi aile mesleği olarak ben ve amcam sürdürüyoruz. İşletme ortağım Orhan Keskiner de çalışmalarımda bana destek oluyor. Pasta grubunda yer alan tatlı çeşitleri içinde özellikle tulumba, halka tatlısı ve lokma tatlısında uzmanlaştım. Hazırladığımız ürünler arasında Trabzon ekmeği, poğaça ve açma çeşitleri de yer alıyor. Bunun yanı sıra mağaza vitrinimizde organik ürünlere de yer veriyoruz "dedi. 
'LEZZET VE KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ'

Kartal, "Tatlılarımızda kesinlikle yapay tatlandırıcı kullanmıyoruz. Lezzet ve kaliteden ödün vermiyoruz. Ürünlerimizde en kaliteyi malzemeyi kullanıyoruz. Örneğin tulumba hamurunda üç çeşit un kullanıyoruz. Tatlılarımızda kullandığımız kendimize özgü bir reçetemiz var. Bu reçetemizi uzun tecrübelerle elde ettik. Samsun’da bizim ürettiğimiz tulumba ve lokma tatlısının lezzet ve kalitesini başka bir yerde bulamazsınız.  Tatlılarımızı öğlen saat 13.00 gibi servise hazır hale getiriyoruz. Akşam saat  16.00 gibi ürünlerimizin hepsi satılmış oluyor. Samsun halkı artık bizi ve lezzetlerimizi tanıyorlar. Şehir içinden gelen müşterilerimiz bile oluyor. Firmamıza ve ürünlerimize olan ilgileri bizi oldukça memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

Feride SEZGİN 

Keskiner Kardeşler Trabzon Vakfıkebir Ekmeği, Ali Gaffar Okkan Caddesi No:6/A Atakum adresinde hizmet veriyor.