Bugün Hangi Diziler Var?

TAKİP ET

Sevdiğiniz ve takip ettiğiniz dizilerin yayın saatlerini listeleyerek ve farklı kategorilerde gruplandırarak, size hangi diziyi izlemek istediğinize karar vermede yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Belki gün içinde izleyeceğiniz diziye henüz karar vermediniz. Bu durumda, dizileri türlerine göre sınıflandırarak size yine yardımcı olmak istedik. Hangi dizinin hangi kategoride olduğunu öğrenerek, bugün, yarın veya haftanın herhangi bir gününde izleyeceğiniz diziyi hızlı bir şekilde seçebilirsiniz. Gün içinde birçok işimiz olduğunda, akşam hangi diziyi izleyeceğimizi veya izlemek istediğimiz dizilerin başlangıç ve bitiş saatlerini düşünmek ek bir stres kaynağı olabilir.

Televizyon kanallarının tek tek yayın akışlarını inceleyebilirsiniz, ancak size bunu daha kolay bir şekilde sunuyor olmamızı tercih eder misiniz? Türkiye'de 150'den fazla kanal birçok program sunuyor ve diziler kendi yayın akışlarında önemli bir yer tutuyor. Hayatın karmaşası nedeniyle dizilerin hangi saatte, hangi gün veya dizi tekrarlarının ne zaman olduğunu hatırlamak nispeten zor bir durum olabilir.

Akşam saatlerinde yayınlanan diziler, insanların en çok sevdikleri ve izlenme oranları yüksek olan dizilerdir. Bu, televizyondan en çok keyif aldığımız saatlerdir. Reklam gelirlerinin en yüksek olduğu bu saatlerde, televizyon şirketleri sizi televizyona çekmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu durum rekabeti daha da artırır. Eğer bir dizi çekilecekse, diğer rakip dizilere göre daha büyük prodüksiyon bütçeleri ayırmaya çalışılır. Kaliteyi ve izlenme oranlarını sürekli yüksek tutmaya çalışılır. Kaliteli ve rekabetçi programlar arasında doğru bir seçim yapmak, "prime time" akşam saatlerinizi iyi değerlendirmenizi sağlar ve en mutlu olduğunuz saatlerde doğru bir seçim yapmak, yaşam konforunuz için önemli bir rol oynar. Hayal edin, sizin için en uygun saatlerde, en çok izlemek istediğiniz veya gelecekte izlemeyi düşünebileceğiniz dizileri size kolayca ve anlaşılır bir şekilde sunan bir internet sitesi. Amacımız, yaşam konforunuzu artırmak ve hayatınıza kolaylık sağlamak için bu şekilde bir hizmet sunmaktır.