Bungalov Cinayetinde Korkunç Detay Ortaya Çıktı: Şüpheli, Tanık İşçiyi de Öldürmüş

TAKİP ET

Ankara'da yaşanan bungalov cinayeti, dehşet verici bir detayla daha aydınlatıldı. Bungalov işletmecisi Yunus Emre Hacıfazlıoğlu, emekli polis ortağı Murat Yılmaz'ı ve Suriye uyruklu işçisi Alaeddin Albaba'yı öldürmekle suçlanıyor. Cinayetin, işçi Alaeddin Albaba'nın olayı tanık olması nedeniyle gerçekleştiği belirtiliyor.

Olay, Tatlar Mahallesi'ndeki mesire alanında gece saatlerinde gerçekleşti. Yunus Emre Hacıfazlıoğlu, henüz belirlenemeyen bir sebep ile emekli polis ortağı Murat Yılmaz'ı tabanca ile vurarak öldürdü. Ardından Albaba'nın kaçışını engellemek için de onu vurduğu iddia edildi.

Yılmaz'ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilirken, kaçan şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hacıfazlıoğlu'nun sorgusu devam ederken, cinayetin arka planıyla ilgili daha fazla detay araştırılıyor.

Cinayetin şokunu yaşayan Metin Yılmaz'ın ağabeyi Tunç Yılmaz, "Bu alçakça cinayet kesinlikle tasarlanmış bir eylem. Kardeşim ve masum işçimiz katledildi. Aramızda herhangi bir husumet yoktu. Bu planlı ve alçakça bir saldırıydı" ifadelerini kullandı.

Öldürülen işçinin cenazesinin ise Suriye'ye hava yoluyla gönderildiği öğrenildi.