Bünyamin Gezer'in Okan Kocuk ve Umut Nayir pozisyonu yorumu tartışma yarattı!

TAKİP ET

Eski hakem Bünyamin Gezer'in, Samsunspor-Pendikspor maçında Okan Kocuk ile Umut Nayir arasında yaşanan pozisyon için, 'Bence bu pozisyonda karta bile gerek yok. Niyet çok önemli' demesi şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

KARTA BİLE GEREK YOKMUŞ

TRT Spor’da yayınlanan Teknik analiz programının yorumcularından eski hakem Bünyamin Gezer, Umut Nayir ile Okan Kocuk arasında 45. dakikada yaşanan pozisyon için ilginç bir yorumda bulundu.

Umut Nayir’in hareketinin tamamen topa olduğunu söyleyen Bünyamin Gezer, “Okan araya girmese çocuğun ayağı topla buluşacak. Topa yapıyor hareketi. Tamamen talihsiz bir pozisyon ortaya çıkmış. Bence bu pozisyonda karta bile gerek yok. Niyet çok önemli” dedi. 

SENİN NİYETİN NEDİR?

Bein Sports’ta yayınlanan Trio programının yorumcuları Bülent Yıldırım, Deniz Çoban ve Bahattin Duran’ın, “Tartışmasız kırmızı kart” dediği pozisyon için Bünyamin Gezer’in niyet okuyarak “Karta bile gerek yok” yorumunu yapması, Yılport Samsunsporlu taraftarların tepkisine neden oldu. Niyetten çok harekete bakılması gerektiğini söyleyen taraftarlar, “Bu pozisyona kart bile vermem, niyet önemli” diyen Bünyamin Gezer’e, “Acaba senin niyetin nedir?” sorusunu sordu.

samsunspor pendikspor