Burhan Mucur: İmanla Yapılan İhanetle Yıkılmaz!

TAKİP ET

Salıpazarı'nda düzenlenen Büyük Miting'de konuşan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın zaferine olan inancını paylaştı. Yakın zamanda gerçekleşecek seçimler öncesi köy köy, ev ev dolaşarak destek isteyen Mucur, devlet destekli sosyal yardımların siyasi malzeme yapılmaması gerektiğini vurgulayarak, 'İmanla yapılan ihanetle yıkılmaz' mesajını verdi.

Büyük Salıpazarı Mitingi'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Salıpazarı halkına hitaben önemli açıklamalarda bulundu. Miting, partinin üst düzey temsilcileri, yerel yöneticiler ve coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti.

Mucur, konuşmasına MHP Genel Başkanı'nın selamlarını ileterek başladı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın başarısı için Salıpazarı halkının desteğini istedi. 'Kapı kapı dolaşacağız' diyen Mucur, seçime kalan kısa sürede yoğun bir çalışma temposu belirleyeceklerini vurguladı. Salıpazarı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarının büyük bir oy farkıyla kazanacağına olan inancını ifade etti.

Mucur, 'Salıpazarı'na hizmet için geldiklerini' söyleyerek, Cumhur İttifakı'nın sadece MHP ve AK Parti'den oluştuğunu, genel seçimlerle yerel seçimleri birbirine karıştırmadıklarını belirtti. Ayrıca, bir ay önce aynı meydanda yapılan bir mitinge de atıfta bulunarak, mevcut hizmetlerin ve gelecek vaatlerinin altını çizdi.

Seçim öncesi çıkarılan dedikodulara ve karalama kampanyalarına da değinen Mucur, devlet destekli sosyal yardımların siyasi bir araç olarak kullanılmaması gerektiğini vurguladı. 'Devlet verdiği hakkı geri almaz' diyerek, vatandaşları bu tür söylentilere itibar etmemeleri konusunda uyardı.

MHP ve AK Parti'nin yanı sıra, mitingde Samsun Milletvekilleri, belediye başkan adayları ve partililer de yer aldı. Mucur, konuşmasını MHP Genel Başkanı'nın 'İmanla yapılan ihanetle yıkılmaz' sözleriyle tamamladı ve 'Ne Mutlu Türküm Diyene!' diyerek halkı selamladı.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur Samsun Haber SamsunSalıpazarı MHP 31 Mart