Büyükşehir 454  enkazı kaldırdı

TAKİP ET

SBB ekipleri tarafından deprem bölgesinde yürütülen enkaz kaldırma çalışmaları hızla devam ediyor. Bu zamana kadar toplam 454 bina enkazı kaldırıldı. 

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi, Adıyaman ve Hatay’da Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin(SBB) enkaz kaldırma çalışmaları sona ererken, Kahramanmaraş kent merkezindeki çalışmalar sürüyor. Toplamda SBB tarafından 454 bina enkazının kaldırıldığı belirtildi. Deprem bölgesindeki çalışmalar şuan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Şenol Yıldız ve Metin Köksal, koordinesinde devam ediyor.

'ÇALIŞMALAR SÜRECEK'

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız, “Ekiplerimiz bölgedeki çalışmalarına devam ediyorlar. Enkaz kaldırma çalışmalarını ara vermeden sürdürüyoruz. Bu zamana kadar Elbistan ilçesinde 397, Kahramanmaraş kent merkezinde 35, Adıyaman’da 18, Hatay’da 4 olmak üzere ekiplerimiz tarafından toplam 454 bina enkazı kaldırıldı. Büyükşehir belediyesi olarak enkaz kaldırma çalışmalarına bundan sonraki süreçte Kahramanmaraş kent merkezinde devam edeceğiz” diye konuştu.  

Tuğçe GEVŞEK 

Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız

Toplamda SBB tarafından 454 bina enkazının kaldırıldığı belirtildi.