Çağın Modern Anlayışı İle Stand Tasarımı

TAKİP ET

Günümüzde modern teknolojinin sunduğu imkanlar ile birlikte fuar alanlarında kullanılacak standlar açısından farklı tasarımlardan yararlanmak mümkün olmaktadır. Bu çerçevede temel olarak ilk fuar stand tasarım çeşidini maxima fuar standları oluştururken, yine en fazla kullanılan tasarım çeşitleri arasında bulunmaktadır.

Maxima standlar, en temel özellikleri ile birlikte genel konstrüksiyon için alüminyum profil kullanılan ve yine genel kaplama ayrıntıları için ahşap malzeme kullanılan stantlardır. Bu standartların en temel özelliği diğer fuar stand tasarımlarına göre çok daha uygun bir bütçeyle tasarlanması ve buna rağmen yaratıcı ve şık tasarımlar ile akla gelebilecek binlerce alternatif görüntüyü ortaya koyabilmesidir.

Maxima stand tasarımında modüler sistemler sayesinde yenilikçi bir görsellik sağlayabilmek için daha fark edilir ve işlevsel stand tasarımları sağlanır. Maliyet açısından ekonomi sağlaması ile birlikte geri dönüşüm özelliğine sahip bu standlarda iyi bir proje analizi, doğru planlama ve iyi bir tasarım sonrasında göz alıcı standlar kurulabilir. 

En Özel Tasarım Ahşap Fuar Stand Tasarımı

WAWA Interiors olarak temelinde bir iç mimarlık ve tasarım firması olmamız ile birlikte en temel hizmetlerimizde iç mimari hizmetleri, mobilya tasarım-uygulama hizmetleri ve fuar stand tasarımı uygulamaları bulunduruyoruz. Fuar stand tasarımlarında da en temelde firmamız tarafından da maxima stand tasarımları sizlere ekonomik bir bütçe açısından öncelikli olarak sunulmaktadır. Aslında bununla birlikte maksima stantlar modüler yapıları sayesinde de tercih edilmektedir.

Sizler için sunduğumuz fuar stand tasarım hizmetlerinde aslında en önemli ve kapsamlı hizmet sistemimiz ahşap fuar stand tasarımları ile ortaya çıkmaktadır. Çünkü ahşabın temel malzeme olarak kullanılması ile birlikte sınırsız bir esneklik ve göz alıcı bir konfor elde edilmektedir. Ziraalabildiğine işlevsel ve konforu temel haline getiren bir stand, ticari açıdan misafirlerinizin firmanızdan daha fazla etkilenmesini ve daha yüksek bir kalite alabilmesini sağlayacaktır. 

Ahşap fuar stand tasarımlarında ahşap plakalar bilgisayar destekli tasarım sonrasında CNC makinelerinde tamamen hassas bir şekilde işlenirken, bu titiz işleme vasıtasıyla hayallerinizdeki fuar stand tasarımlarını ortaya koyabiliyoruz. Bu tasarımın eksiksiz bir şekilde üretilmesi ve projenin en ince detaylarla işlenmesi ile her ayrıntısı içinize sinen bir stant tasarımı elde edilebiliyor.

Her Fuarda Farkınızı Hissettirin

Ahşap stand bugün ticari açıdan aklınıza gelebilecek her sektör için lüks ve prestij açısından her zaman önemli bir yere sahiptir. Ticaretin ve hizmetin insanlara en doğru şekilde sergilenmesini sağlayan fuar kültürü içerisinde stand tasarımı ilk zamanlardan bu yana önemli bir yerde bulunmaktadır. Günümüzün çağdaş pazarlama anlayışı içerisinde de özellikle fuar platformlarında stand çalışmalarına çok yüksek özen göstermek gerekir.

WAWA İçmimarlık olarak yaptığımız tasarımlar ile birlikte sizler için ortaya koyduğumuz maximastandlar veya özel tasarım ile hazırlanan ahşap standlar sadece ülke içinde değil uluslararası fuarlarda da size yüksek prestij sağlayacaktır. Bu prestijli görünüm sayesinde de bulunduğunuz sektörün özellikleri ile ürün ve hizmetlerinizi sade bir planda merak uyandıracak şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Fuar Stand Tasarımı ve Uygulama hizmeti almak için Wawa İçmimarlık ile iletişime geçebilirsiniz.