Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "Canik için hayal denilen projeleri biz kazandırdık"

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik Hasköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçeye kazandıracakları yeni projeleri ve hizmetleri anlattı. Sandıkçı, Canik'e ömürlük eserler ve hizmetlerle değer katmaya devam edeceklerini vurguladı.

Canik'in son yıllarda gerçekleştirilen projeler ve yatırımlarla yeni bir kimliğe büründüğünü ve insanların odak noktası haline geldiğini belirten Başkan Sandıkçı, "Projeler ve nezih yaşam alanlarıyla ilçemizi cazibe merkezi haline getirdik" dedi.

Sandıkçı, Canik'e sağlanan yatırımların sonucunda, ilçenin sosyal donatı alanlarıyla daha yaşanabilir bir hale geldiğini ifade etti. 15 yıllık işi 5 yılda tamamlayarak Canik'i daha da geliştirdiklerini belirten Sandıkçı, "İlçemize Merkezi Hükümet Yatırımları ile birlikte Belediyemiz yatırımları dâhil olmak üzere yaklaşık 10 milyar Türk lirası değerinde yatırım kazandırdık. Her bir projemizi hemşehrilerimizin uzun yıllar istifade edebileceği şekilde planladık ve hizmete sunduk. Canik için hayal denilen projeleri biz kazandırdık. Azimli ve gayretli çalışmalarımızla, ömürlük eserler ve hizmetlerle değer katmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Programa, Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı.

Samsun Samsun Haber Canik Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Proje