Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: Canik'te yeni dönem yatırımlarla geçecek

TAKİP ET

Canik'e yeni dönemde kazandırılacak yatırımlar hakkında konuşan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Türkiye Yüzyılı'na yakışır projeleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İbrahim Sandıkçı, yeni proje ve yatırımları ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı. Kaşyayla Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Sandıkçı, "Yeni eser ve hizmetleri hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni dönemde kazandırılacak yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı.

CANİK'E DEĞER KATTIK

Canik'i her alanda daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçemize kazandırdığımız yatırımlarla hemşehrilerimizin yerinde hizmet almalarını sağladık. Yeni sosyal donatı alanlarıyla ilçemizin çehresini değiştirdik. Canik'e vizyon projelerle değer kattık. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

canik samsun haber ibrahim sandıkçı yerel seçim siyaset ak parti