Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'dan Eser ve Hizmet Vurgusu: Canik'i Daha İleriye Taşıyacağız

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçenin gelişimine önemli katkılarda bulunan projeleri ve yatırımları ile Canik'i daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı.

Sandıkçı, Canik'e kazandıracakları yeni projeler ve yatırımlarla, ilçenin değerine değer katacaklarını ifade etti. Hemşehrileriyle birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Sandıkçı, "Yeni kimliğine kavuşturduğumuz Canik'e değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

Canik'in gelişim sürecine önemli katkılarda bulunan projeleri ve yatırımları ilçeye kazandırdıklarını vurgulayan Sandıkçı, "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan, yerinde ve hızlı bir şekilde hizmet almasını sağlayan eserleri ilçemize kazandırdık. İlçemizde eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla imza attık" şeklinde konuştu.

Sandıkçı, ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Yeni eser ve hizmetlerle hemşehrilerimizi buluşturacak, ilçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. Canik'i daha ileriye taşıyacaklarını vurgulayan Sandıkçı, ilçenin gelişimi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı hizmet vurgusu samsun canik ilçesi 5 yıllık hizmet samsunhaber gündem haber