Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: 'Gençler için durmayacağız'

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Bizler geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimiz için durmayacak, onlar için gayretle çalışmaya devam edeceğiz "dedi.

Samsun Canik Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen birbirinden özel etkinliklerle gençler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı. 7’den 70’e tüm vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kutlama etkinliklerinde gençler ve ilçe halkıyla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onların bayramını tebrik etti.

GENÇLERE MESAJ VERDİ 

Etkinlikler kapsamında ilçede düzenlenen Gençlik Yürüyüşü’nde gençlerle birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştiren Başkan İbrahim Sandıkçı, üstü açık otobüsle ilçe turu atıp, vatandaşların bayramını kutladı. Sandıkçı, bayramın tadını doyasıya çıkaran gençlere ve çocuklara hediyeler verdi. Gençlerin bayramını kutlayan Sandıkçı, “Gençlerimiz bağımsızlık ruhunu yüreklerinde taşıyor. Bizler geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimiz için durmayacak, onlar için gayretle çalışmaya devam edeceğiz "dedi.