Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Mazbatasını Aldı

TAKİP ET

Canik halkının yoğun destek ve teveccühüyle yeniden seçilen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, mazbatasını teslim alarak ilçeye daha fazla hizmet ve projelerle değer katma sözü verdi.

Samsun'un Canik ilçesinde hizmet odaklı belediyeciliği sürdürecek olan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeniden mazbatasını alarak göreve başladı. Yerel Seçimlerin ardından Canik İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan mazbatasını teslim alan Başkan Sandıkçı, ilçeye değer katacak projeler ve yatırımlarla hemşehrilerine hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Başkan Sandıkçı, "Canik'imizde eser ve hizmet belediyeciliğini sürdüreceğiz" diyerek, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların 2024-2029 döneminde de devam edeceğini belirtti. Hemşehrileriyle birlik ve beraberlik içinde Canik'e hizmet etme kararlılığını dile getiren Sandıkçı, "Canik için durmak, yorulmak yok" dedi.

Canik'te belediyeciliği azimle sürdüreceklerini ifade eden Başkan Sandıkçı, "Değerlerimize değer katacak, yaşam kalitesini artıracak projelerimizle ilçemize daha yaşanabilir bir gelecek sunacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Canik'imizin gelişimi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tüm hemşehrilerimize destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Canik'imizde eser ve hizmet belediyeciliğini sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı mazbata mazbatasını teslim alarak ilçeye daha fazla hizmet ve projelerle değer katma sözü verdi yerel seçim samsun haber gündem haber