Canik Belediye Başkanı Sandıkçı'dan Birlik Mesajı 

TAKİP ET

'Zor Zamanlarda Aile Olmak' başlıklı konferansta konuşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Bizi biz yapan değerlerimizin başında birlik ve beraberliğimiz gelmektedir" dedi.  

Samsun’un Canik Belediyesi, alanında uzman isimlerin katılımıyla ilçede eğitim, kültür ve sanat programları gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediyenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede düzenlediği özel konferansta Hatice Kübra Tongar deprem bölgesinden ilçeye misafir olarak gelen kadınlar ile ilçe sakini kadınlarla bir araya geldi. 

Programa ayrıca Başkan Sandıkçı’nın eşi Selma Sandıkçı, siyasi partilerin ilçe kadın kolları başkanları, protokol üyeleri ve deprem bölgesinden ilçeye gelen ve ilçe sakini kadınlar katıldı.   

PROGRAMA 
YOĞUN KATILIM 

Tongar tarafından Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Zor Zamanlarda Aile Olmak’ konulu konferansa yüzlerce kadın katıldı. Tongar’ın ‘aile içi iletişim’, ‘anne çocuk ilişkisi’, ‘doğru aile yapısı oluşturmak’ ve ‘çocuk yetiştirme süreci’ konu başlıklarında anlattıkları kadınlar tarafından beğeni ve dikkatle dinlendi.  Yazar Tongar, program kapsamında kadınlardan yönetilen soruları cevapladı.  

'ZOR GÜNLERİ 
ATLATACAĞIZ'

Programda konuşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Yaşadığımız afette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. İnşallah bir daha böyle afetlerle karşı karşıya kalmayız. Evlerinizde bulunan her iki eşyadan bir tanesini deprem bölgesine göndermek üzere belediyemize getirdiniz. Depremden etkilenen kardeşlerimiz için seferber oldunuz. İşte bizi biz yapan değerlerimizin başında birlik ve beraberliğimiz gelmektedir. Allah daim etsin. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” diye konuştu. 
   
İHA