Canik Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı İbrahim Sandıkçı: 'Yaşama değer katan projeler devam edecek'

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı İbrahim Sandıkçı, "Canik'te birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğiz.  Yaşama değer katan projelerimizi devam ettireceğiz "dedi. 

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Sandıkçı, ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları, vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda planladıklarını vurguladı. 

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

'CANİK'İ GELECEĞE 
TAŞIYORUZ'

Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizin geleceğini hemşehrilerimizle birlikte inşa ediyoruz. Canik’imize kazandırdığımız her bir projede hemşehrilerimizin taleplerini karşılarken, ilçemize değer kattık. Eser ve hizmet başarımızın temelinde ise hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz istişareler yer alıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren talepleri ve önerileri yerinde dinledik. Taleplere birlikte çözümler ürettik. Ayrıca, hemşehrilerimizin belediye hizmetlerine kolaylıkla ulaşmaları sağlayan projeleri de hayata geçirdik. Canik’te birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğiz. Yaşama değer katan projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.  

samsun canik belediyesi Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı seçim çalışması vatandaş ziyaret samsun haber gündem haber