Canik Belediyesi, 5 Yılda 262 Bin 950 Vatandaşa Sosyal Destek Sağladı

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede gönül belediyeciliği esasıyla yürütülen sosyal yardım çalışmalarını açıkladı.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede gerçekleştirilen sosyal yardım çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Sandıkçı, 5 yılda ilçede yaşayan 262 bin 950 vatandaşa sosyal destek sağladıklarını belirtti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, her vatandaşın yanında olduklarını ve hiçbir vatandaşı yalnız bırakmadıklarını vurguladı.

Sosyal yardım çalışmalarını büyük bir hassasiyetle yürüttüklerini dile getiren Başkan Sandıkçı, "Canik’te gönül belediyeciliği esasıyla çalışarak gidilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmadık. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi, engelli, dar gelirli ve yaşlı vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını ekiplerimizle birlikte yerinde tespit ettik. Vatandaşlarımızın talepleri ve tespitlerimiz doğrultusunda tüm ihtiyaçları hazır hale getirerek kendilerine ulaştırdık. 5 yılda 262 bin 950 vatandaşımıza ayni ve nakdi destek sağladık" şeklinde konuştu.

Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi olarak sadece maddi yardımla değil, gönül ve manevi destekle de vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Çat kapı ziyaretlerle ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve tedavi sürecinde hasta vatandaşlara destek sağladıklarını söyledi. Başkan Sandıkçı, "İlçemizdeki hasta vatandaşlarımıza tedavi süreci ve sonrasında yardımcı olmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin evlerinden, hastaneye ulaşmasında, ilaçlarının temin edilmesine kadar tüm süreç boyunca yanlarında oluyoruz. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin" dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın açıklamaları, ilçede sürdürülen sosyal yardım çalışmalarının önemini bir kez daha vurguladı.

samsun canik belediyesi başkan ibrahim sandıkçı vatandaş destek gündem samsun haber haber