CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor

TAKİP ET

Samsun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 'CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor' sosyal sorumluluk projesiyle fidan dikimi gerçekleştirildi. CANiK Hatıra Ormanı'na dikilen fidanlar çocuklar gibi yarınlara kök salacak.

CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı orman projesi ile kutladı. Samsun'da gerçekleştirilen ‘CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor’ etkinliği kapsamında, CANiK çocuklarını temsilen fidan dikimi gerçekleştirildi.

T.C Tarım ve Orman Bakanlığı Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün CANiK için tahsis ettiği alanda gerçekleştirilen fidan dikim törenine; Yönetim Kurulu, çalışanlar, çalışanların çocukları, eşleri, aileleri ve yakınları olmak üzere yaklaşık 300 kişi katılım sağladı.

Festival havasında geçen etkinlikte çocuklar için pamuk şeker ve kurabiye dağıtımı, yüz boyama aktivitesi ve sosis balon şovun yer aldığı eğlenceli bir alan oluşturuldu. 

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral

CANiK'İN GENÇ NESİLLERİ GELECEĞE KÖK SALIYOR

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yeşil ve daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, CANiK’in genç nesilleri adına diktiğimiz fidanlar, tıpkı onlar gibi yarınların köklü ormanına dönüşecek. Çocuklarımız geleceğe kök salarken, Samsun'daki ormanımız CANiK ailemizin başarılarının bir sembolü olarak yükselmeyi sürdürecek" dedi.

CANiK HATIRA ORMANI YEŞERECEK

CANiK Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komite Başkanı Didem Aral ise, "Toplumsal ve çevresel sorumluluklarımızın farkında olmak bizim için her zaman çok değerli. Önceliklerimiz arasında daima geleceğin ve nesillerin korunması var. Bu ancak bugün, gelecek için yapılanlarla mümkündür. Dünyamıza ve gelecek nesillere katkı sağlayacak her projeyi önemsiyoruz, desteklemeye devam edeceğiz. CANiK ailesi olarak evlatlarımıza ve tüm dünyaya daha güzel bir gelecek bırakma hedefi ve sorumluluğuyla çalışmalara devam ediyoruz" diye konştu.

Didem Aral, "Samsun'da evlatlarımızla ilk CANiK Hatıra Ormanı'nı yeşertmek için bir araya geldik. Çocuklarımızla birlikte gelecek nesillerin, soluyacak temiz havaya ve keşfedecek güzel ormanlara sahip olmasını gönülden istiyoruz. Onlarla birlikte bir fark yaratarak dünyayı ve yaşanabilirliğini koruma umuduyla yolumuza devam edeceğiz" sözlerini kullandı.

samsun samsun haber