Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü: Eğitimde Yenilik ve Başarı

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) yönetimini Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde ağırladı. SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, kampüsün özel eğitim müfredatı, keşif alanları, atölyeler ve laboratuvarları hakkında bilgi aldı.

Başkan Sandıkçı, ziyaretleri sırasında SAMGİAD yönetiminin sorularını yanıtladı ve kampüsün büyük beğeni topladığına dikkat çekti. Ziyaret sırasında, SAMGİAD yönetimi ile birlikte AKINCI TİHA'nın önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, uygulamalı eğitim konusunda ilgi uyandırmaya devam ediyor. Başkan Sandıkçı, ziyaret programında SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kurulu üyelerine yeni eğitim projeleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, öğrencilerin gerçekleştirdiği deney ve gözlem çalışmalarının içeriklerini paylaşarak kampüsün bilim ve teknoloji alanında uzman eğitim kadrosu eşliğinde yoğun bir şekilde eğitimlere devam ettiğini vurguladı.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, eğitim alanında sunduğu olanaklar ve yenilikçi yaklaşımıyla bölgedeki ve ülke genelindeki ilgiyi artırmaya devam ediyor.

samsun samsun haber canik eğitim