Canik Seferber Oldu

TAKİP ET

Canik Belediye Meclisi'nde konuşan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Ülkemizi derinden üzen depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak adına seferber olduk" dedi

Canik Belediye Meclisi, 2023 yılı Mart ayı dönemi 1. birleşim 1. oturum toplantısı, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın başkanlığında gerçekleşti. Toplantının açılışında depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu, dualar okundu.

Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi'nin afet bölgesinde gerçekleştirdiği ve devam eden çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

CAK CANLARA UMUT OLDU

Sandıkçı, "Ülkemizi derinden üzen depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak adına seferber olduk. Yardım tırlarımızı koordineli bir şekilde bölgeye gönderdik. CAK Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekibimiz nice canlarımıza umut oldu. Mobil Mutfağımız Gönül Sofrası ile depremzede vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramında bulunduk. Ekiplerimiz deprem bölgesinde cansiperane bir şekilde çalıştılar, teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan İbrahim Sandıkçı, "Deprem bölgesinden gelen depremzede kardeşlerimiz için Destek Marketi oluşturduk. İhtiyaç takibini personellerimizle birlikte düzenli olarak gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Nazım AKPINAR

'CANİK VE ELBİSTAN KARDEŞ ŞEHİR' 

Canik Belediye Meclisi'nde gündem maddeleri arasında yer Kahramanmaraş Elbistan İlçe Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurulması oy birliği ile kabul edildi.