Canik'te 23 Nisan Coşkusu

TAKİP ET

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla çocuklara bayram hediyesi verdi. İlçede düzenlenen etkinliklerle bayram coşkusu yaşandı. Başkan Sandıkçı, çocuklarla birlikte otobüs turu yaparak onlara hediyeler dağıttı.

Canik Belediyesi'nin organize ettiği etkinliklerle 23 Nisan coşkusu ilçede zirveye ulaştı. Vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donattıkları balkonlardan çocukların otobüs turuna eşlik etti ve 23 Nisan marşlarıyla kutlamalara katıldılar.

Başkan Sandıkçı, bu özel günde çocukların sevincine ortak olduğunu belirterek, onların bilgi ve yeteneklerinin toplumu güçlendireceğine vurgu yaptı. Çocukları ve gençleri toplumun geleceği olarak gördüklerini ifade eden Sandıkçı, onlar için yeni projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Başkan Sandıkçı'nın 23 Nisan mesajı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak son buldu. Bu özel günün önemini vurgulayan Sandıkçı, çocukların geleceğin teminatı olduğunu bir kez daha vurguladı.

samsun samsun haber