Canik'te Başkan İbrahim Sandıkçı Rüzgârı: "Yine, Yeniden Sandıkta Destan Yazacağız"

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, "Hemşehrilerimizle olan gönül birlikteliğimizle yolumuza daha güçlü bir şekilde ilerliyoruz. Yine, yeniden sandıkta destan yazacağız" dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Alibeyli, Gürgenyatak, Muratlı, Toygar ve Kestanepınar Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Sandıkçı, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek, gönül birlikteliğini vurguladı.

Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik'te gerçekleştirdikleri üretken belediyecilik çalışmalarıyla ilçeye vizyon eserler kazandırdıklarını belirtti.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, Canik Sıfır Atık Köyü ve Canik Orman Okulu gibi projelerle ilçenin gelişimine katkı sağladıklarını ifade etti.

Sandıkçı, ilçede yerinde ve hızlı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni projelerle Canik'i daha da geliştirmeyi hedeflediklerini aktardı.

Ziyaretlere, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cansu Yeşilyurt, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Canik Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da katıldı.

Samsun canik ilçesi canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı