Canik'te Bayram Coşkusu: Başkan Sandıkçı Vatandaşlarla Buluştu

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, geleneksel bayramlaşma programında vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Canik Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte Başkan Sandıkçı, vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. Başkan Sandıkçı'nın çocuklarla ve vatandaşlarla yakın diyalogları, programın atmosferini neşelendirdi. Başkan Sandıkçı, vatandaşlarla uzun süre sohbet ederken çocuklara da hediyeler dağıttı.

Başkan Sandıkçı, programda katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, bayram sevincinin toplumsal dayanışmayla daha da anlam kazandığını vurguladı. Canik Belediye Başkanı, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde nice mutlu bayramlar diledi.

Programa, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, Canik Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Canik'te düzenlenen bayramlaşma programı, toplumun birlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren anlara ev sahipliği yaparken, Başkan Sandıkçı'nın vatandaşlarla yakın teması ve samimiyeti ise etkinliğe ayrı bir renk kattı.

samsun canik ilçesi canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı Canik Belediyesi Hizmet Binası Canik e Bayram Coşkusu canik e bayramlaşma Başkan Sandıkçı Vatandaşlarla Buluştu bayramlaşma programı samsun haber gündem haber